Met ingang van 5 juli 2020 zijn de kerkdiensten weer toegankelijk voor een deel van de gemeente. Mocht u als gast een dienst willen bijwonen, meldt u dan eerst aan. Op de Singelkerk website en via Kerkdienstgemist kan de dienst ook live worden bekijken.
We volgen de RIVM-richtlijnen. Dit betekent: thuisblijven bij verkoudheid, plotseling reuk-/smaakverlies, hoesten, benauwdheid of koorts. Dit geldt ook als iemand in je huishouden koorts of benauwdheidsklachten heeft. In de kerk houden we 1,5 meter afstand. Meer informatie hierover in het coronaprotocol.

Live dienst meeluisteren

Op deze pagina kunt u meeluisteren met de kerkdiensten van de Singelkerk. Zie de diensten pagina voor een overzicht van komende kerkdiensten.

Collecten

De collecten van deze week zijn voor Emeritikas (kerkelijk doel) en Kerk. Je kan op de volgende manieren doneren:

• Gebruik de volgende betaallinks:
  • Per bankoverschrijving met omschrijving “collecte 2 augustus”:
    • Maak het bedrag over op NL57INGB0000246344 t.n.v. Christelijke Gereformeerde Kerk Utrecht-Centrum
  • Per app: open de Chrch app en ga naar tabblad Geven, kies daarna het bedrag per doel