Onze kerkdiensten zijn vrij toegankelijk. De dienst bijwonen als gast? Graag eerst aanmelden. Op de Singelkerk website en via Kerkdienstgemist kan de dienst live worden bekeken. In onze gebouwen gelden coronaregels.

Live dienst meeluisteren

Op deze pagina kunt u meeluisteren met de kerkdiensten van de Singelkerk. Zie de diensten pagina voor een overzicht van komende kerkdiensten.

De liturgie van deze dienst is hier te downloaden

Collecten

De collecten van deze week zijn voor Timon (diaconie) en Kerkelijke kassen en kerk. Je kan op de volgende manieren doneren:

• Gebruik de volgende betaallinks:
  • Per bankoverschrijving met omschrijving “collecte 23 januari”:
    • Eerste collecte: maak het bedrag over op NL54INGB0000333407 t.n.v. Diaconie Christelijke Gereformeerde Kerk Utrecht-Centrum
    • Tweede collecte: maak het bedrag over op NL57INGB0000246344 t.n.v. Christelijke Gereformeerde Kerk Utrecht-Centrum
  • Per app: open de Chrch app en ga naar tabblad Geven, kies daarna het bedrag per doel