De kerkdiensten zijn toegankelijk voor 30 personen (medewerkers niet meegerekend). Mocht u een dienst willen bijwonen, meldt u dan eerst aan. Op de Singelkerk website en via Kerkdienstgemist en YouTube kan de dienst ook live worden bekeken.
We volgen de RIVM-richtlijnen. Dit betekent: thuisblijven bij verkoudheid, plotseling reuk-/smaakverlies, hoesten, benauwdheid of koorts. Dit geldt ook als iemand in je huishouden koorts of benauwdheidsklachten heeft. In de kerk houden we 1,5 meter afstand. Meer informatie hierover in het coronaprotocol.

Live dienst meeluisteren

Op deze pagina kunt u meeluisteren met de kerkdiensten van de Singelkerk. Zie de diensten pagina voor een overzicht van komende kerkdiensten.

Via YouTube

Op het YouTube kanaal van de Singelkerk zenden we de dienst live uit.

Kijk op YouTube ↗

Via Kerkdienstgemist

U kunt de dienst ook bekijken of beluisteren via Kerkdienstgemist:

Kijk op Kerkdienstgemist ↗

Luister op Kerkdienstgemist ↗

Collecten

De collecten van deze week zijn voor Michazondag, Vluchtelingenpastoraat Lesbos (diaconie) en Kerk. Je kan op de volgende manieren doneren:

• Gebruik de volgende betaallinks:
  • Per bankoverschrijving met omschrijving “collecte 18 oktober”:
    • Eerste collecte: maak het bedrag over op NL54INGB0000333407 t.n.v. Diaconie Christelijke Gereformeerde Kerk Utrecht-Centrum
    • Tweede collecte: maak het bedrag over op NL57INGB0000246344 t.n.v. Christelijke Gereformeerde Kerk Utrecht-Centrum
  • Per app: open de Chrch app en ga naar tabblad Geven, kies daarna het bedrag per doel