Tijdens de harde lockdown gaat de Singelkerk over op het uitzenden van digitale vieringen. Op de Singelkerk website en via Kerkdienstgemist en YouTube worden deze vieringen live uitgezonden.

Live dienst meeluisteren

Op deze pagina kunt u meeluisteren met de kerkdiensten van de Singelkerk. Zie de diensten pagina voor een overzicht van komende kerkdiensten.

Via YouTube

Op het YouTube kanaal van de Singelkerk zenden we de dienst live uit.

Kijk op YouTube ↗

Via Kerkdienstgemist

U kunt de dienst ook bekijken of beluisteren via Kerkdienstgemist:

Kijk op Kerkdienstgemist ↗

Luister op Kerkdienstgemist ↗

Collecten

De collecten van deze week zijn voor Timon (diaconie) en Emeritikas. Je kan op de volgende manieren doneren:

• Gebruik de volgende betaallinks:
  • Per bankoverschrijving met omschrijving “collecte 11 april”:
    • Eerste collecte: maak het bedrag over op NL54INGB0000333407 t.n.v. Diaconie Christelijke Gereformeerde Kerk Utrecht-Centrum
    • Tweede collecte: maak het bedrag over op NL57INGB0000246344 t.n.v. Christelijke Gereformeerde Kerk Utrecht-Centrum
  • Per app: open de Chrch app en ga naar tabblad Geven, kies daarna het bedrag per doel