Met ingang van 5 juni 2021 zijn de kerkdiensten weer toegankelijk voor 60 personen (medewerkers niet meegerekend). Mocht u als gast een dienst willen bijwonen, meldt u dan eerst aan. Op de Singelkerk website en via Kerkdienstgemist kan de dienst ook live worden bekeken.

Live dienst meeluisteren

Op deze pagina kunt u meeluisteren met de kerkdiensten van de Singelkerk. Zie de diensten pagina voor een overzicht van komende kerkdiensten.

Collecten

De collecten van deze week zijn voor Groot Nieuws Radio (diaconie) en Emeritikas. Je kan op de volgende manieren doneren:

• Gebruik de volgende betaallinks:
  • Per bankoverschrijving met omschrijving “collecte 1 augustus”:
    • Eerste collecte: maak het bedrag over op NL54INGB0000333407 t.n.v. Diaconie Christelijke Gereformeerde Kerk Utrecht-Centrum
    • Tweede collecte: maak het bedrag over op NL57INGB0000246344 t.n.v. Christelijke Gereformeerde Kerk Utrecht-Centrum
  • Per app: open de Chrch app en ga naar tabblad Geven, kies daarna het bedrag per doel