In verband met het Coronavirus (COVID-19) zijn de gebruikelijke zondagse kerkdiensten tot en met 1 juni 2020 afgelast. Op de Singelkerk website en via Kerkdienstgemist zal in plaats van de ochtenddienst een viering live worden uitgezonden.

Live dienst meeluisteren

Op deze pagina kunt u meeluisteren met de kerkdiensten van de Singelkerk. Zie de diensten pagina voor een overzicht van komende kerkdiensten.

Via YouTube

Op het YouTube kanaal van de Singelkerk zenden we de dienst live uit.

Kijk op YouTube ↗

Via Kerkdienstgemist

U kunt de dienst ook luisteren via de Kerkdienstgemist site (alleen geluid). Klik hier om naar de uitzending te gaan.

Collecten

De collecten van deze week zijn voor Schuldhulpmaatje (diaconie) en Kerk. Je kan op de volgende manieren doneren:

• Gebruik de volgende betaallinks:
  • Per bankoverschrijving met omschrijving “collecte 31 mei”:
    • Eerste collecte: maak het bedrag over op NL54INGB0000333407 t.n.v. Diaconie Christelijke Gereformeerde Kerk Utrecht-Centrum
    • Tweede collecte: maak het bedrag over op NL57INGB0000246344 t.n.v. Christelijke Gereformeerde Kerk Utrecht-Centrum
  • Per app: open de Chrch app en ga naar tabblad Geven, kies daarna het bedrag per doel