Geloofsgemeenschap

Singelkerk

Utrecht-Centrum

Wij zijn een gemeente van Jezus Christus die God wil eren en dienen, waarvan de leden naar elkaar en de ander omzien en die Utrechters wil bereiken met het evangelie, binnen het verband van de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland.

Wie zijn wij en wat geloven wij

Dienen en verbinden

Wij ondernemen diverse activeiten, zowel samen als geloofsgemeenschap als dienend voor onze stad

Zaalverhuur

Van vergadering tot bruiloft

De Singelkerk bezit 4 zalen met een capaciteit van 10 tot wel 200 personen. Of u nu een huwelijk, conferentie, vergadering of bijeenkomst wilt beleggen: er is altijd wel een optie beschikbaar!

Singelkerk / Utrecht

• Locatie

CGK Utrecht-Centrum
      Wittevrouwensingel 28
      3581 GC  UTRECHT

De diensten zijn elke zondag om 10.00 en 17.00 uur.

• Contact

1. Naam(*)
        Please type your full name.
      2. E-mail(*)
        Invalid email address.